Våra provningar

Välkommen till våra populära provningar

Choklad


Kaffe


Te

 
Det finns en smak för alla.

Våra chokladprovningar

Här lägger vi upp datum och priser för deltagande på kommande chokladprovningar. För att anmäla dig skickar du ett butik@slaggatan10.se med ditt namn och vilken provning du tänker komma på. Avgiften betalas in på Bg 627-6125 i samband med anmälan, skriv ditt namn i meddelandefältet. Du kan även anmäla dig och betala direkt i butiken.

Om ni är en grupp som anmäler er, skriv då ett namn på gruppen, exempelvis företagsnamn, arbetsplats, föreningsnamn etc., som överensstämmer med gruppnamnet i mailet. Är ni en grupp om minst 8 personer kan ni boka en egen provning! Anmälan kan även göras i butik. Plats reserveras på provningen då avgiften är betalad. För att provningen ska bli av krävs minst 8 anmälda per tillfälle. Vid för få anmälningar erbjuds du plats på nästa provning. Max antal deltagare för en provning är 15 personer.

Provningarna tar ca 2 timmar, maila gärna för mer info om innehållet! Priset är 295 kr/person. Nästa provning torsdag 1 november kl 18.30 i Te & Kaffehandeln OBS! SISTA ANMÄLNINGSDAG FREDAG 26 OKTOBER.

Vi säljer presentkort till kommande provningar!