Våra provningar

Välkommen till våra populära provningar

Choklad


Kaffe


Te

 
Det finns en smak för alla.

Våra chokladprovningar

Här lägger vi upp datum och priser för deltagande på kommande chokladprovningar. För att anmäla dig skickar du ett butik@slaggatan10.se med ditt namn och vilken provning du tänker komma på. Avgiften betalas in på Bg 627-6125 i samband med anmälan, skriv ditt namn i meddelandefältet. Du kan även anmäla dig och betala direkt i butiken.

Om ni är en grupp som anmäler er, skriv då ett namn på gruppen, exempelvis företagsnamn, arbetsplats, föreningsnamn etc., som överensstämmer med gruppnamnet i mailet. Är ni en grupp om minst 8 personer kan ni boka en egen provning! Anmälan kan även göras i butik. Plats reserveras på provningen då avgiften är betalad. För att provningen ska bli av krävs minst 8 anmälda per tillfälle. Vid för få anmälningar erbjuds du plats på nästa provning. Max antal deltagare för en provning är 15 personer.

Provningarna tar ca 2 timmar, maila gärna för mer info om innehållet! Priset är 295 kr/person.Nästa provning torsdag 1 november kl 18.30 i Te & Kaffehandeln. Sista anmälningsdag fredag 26 oktober!

Vi säljer presentkort till kommande provningar!

Det finns en smak för alla.

Våra kaffeprovningar

Här lägger vi upp datum och priser för deltagande på kommande kaffeprovningar. För att anmäla dig skickar du ett mail till butik@slaggatan10.se med ditt namn och vilken provning du vill komma på, då har du bokat en plats, platsen reserveras när avgiften är betald. Avgiften betalas in på Bg 627-6125 i samband med anmälan, skriv ditt namn i meddelandefältet. Du kan även anmäla dig och betala direkt i butiken. Om ni är en grupp som anmäler er, skriv då ett namn på gruppen, exempelvis företagsnamn, arbetsplats, föreningsnamn etc., som överensstämmer med gruppnamnet i mailet. Är ni en grupp om minst 10 personer kan ni boka en egen provning! För att provningen ska bli av krävs minst 10 anmälda per tillfälle. Vid för få anmälningar erbjuds du plats på nästa provning. Max antal deltagare för en provning är 15 personer.

Välkommen till en lärorik, intressant kväll med specialkaffe i fokus. Föredrag om kaffets olika arter, växtbetingelser, processer mm. Vi provar olika kaffen enligt den brasilianska koppningsmetoden, med andra ord, vi sörplar med sked! Möjlighet att spotta ut finns så ingen behöver vara rädd att ligga sömnlös om man är känslig för koffein på kvällen! Med på provningen är Mattias Dellerhagen som representant för rosteriet vi samarbetar med, han är nu säljare men började sin bana som rostmästare. Vi säljer presentkort till kommande provningar! Priset är 295 kr/person. Nästa provning, måndag 19 november kl 18.30 i Te & Kaffehandeln. OBS! SISTA ANMÄLNINGSDAG MÅNDAG 5 NOVEMBER!

Det finns en smak för alla.

Våra teprovningar

Här lägger vi upp datum för kommande teprovningar. Vi smakar naturella teer, gröna, oolong och svarta från olika delar av den teproducerande världen.

Ett avsnitt med fakta finns förstås också med. Du anmäler dig enklast via mail butik@slaggatan10.se eller kom in i butiken. Din plats är reserverad när den är betalad. Provningen tar ca 2 timmar. Vi säljer presentkort till kommande provningar! Priset är 295 kr/person. Nästa provning 18 oktober kl 18.30 i Te & Kaffehandeln.OBS! SISTA ANMÄLNINGSDAG MÅNDAG 8 OKTOBER!